Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο»

«Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο»
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:12

Για την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και το παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της Άρσεναλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ματιέ Φλαμινί.

Ο Γάλλος μέσος των «κανονιέρηδων» τόνισε αναφορικά με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, πως γνωρίζει τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του αγώνα, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Πιστεύω πως ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας επίσης, που επιστρέψαμε νικηφόρα στο Champions League. Συγχαρητήρια σε όλους», είπε αρχικά και συνέχισε για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Πήραμε αυτό που θέλαμε κόντρα στην Ντιναμό και έχουμε χρόνο ακόμα να σκεφτούμε για τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα (vid)

Οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα (vid)

Ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε πως κάποια λάθη στοίχισαν στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο ματς κόντρα στην Άρσεναλ.

«Δύσκολη η αποστολή της Άρσεναλ»

«Δύσκολη η αποστολή της Άρσεναλ»

Την άποψή του πως αν η ομάδα της Άρσεναλ πάει με αυτοπεποίθηση στον Πειραιά για να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενδέχεται να τα καταφέρει, εξέφρασε ο Ίαν Ράιτ, αν και είπε πως το έργο της είναι δύσκολο.

«Κάναμε το χρέος μας»

«Κάναμε το χρέος μας»

Ο Πετρ Τσεχ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0.