Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μόνιμα αδικημένοι…

Οι μόνιμα αδικημένοι…
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 - 03:30

12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής της σεζόν 1991-92, Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1 στη Νέα Σμύρνη. Στο 83' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Μπαρμπαλιάς διώχνει καθαρά την μπάλα από τα πόδια του επιθετικού της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη, μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου.

Ο διαιτητής Βαγγέλης Μαζαράκης από την Κεφαλλονιά ανακαλύπτει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Καραγκιοζόπουλος και η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος που μεταδίδει το ματς για το MEGA λέει ''πέναλτι; Αν είναι δυνατόν...''.

Ναι, ο γνωστός Σπυρόπουλος τα έλεγε αυτά, για το πρώτο από τα 3 ''πεντακάθαρα'' πρωταθλήματα που πήρε η ''αδικημένη μάνα'' ΑΕΚ. Και εκείνη τη σεζόν δεν υπήρχε Μελισσανίδης.

Μεγαλομέτοχος ήταν ο Ζαφειρόπουλος και είχε βάλει πρόεδρο τον Κώστα Γενεράκη. Οι αβάντες όμως για την ''ΑΕΚ της καρδιάς'' δεν σταματούσαν...

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν στην σελίδα τους στο facebook οι Redsagainsthemachine.gr. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής της σεζόν 1991-92, Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1 στη Νέα Σμύρνη. Στο 83' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Μπαρμπαλιάς διώχνει καθαρά την μπάλα από τα πόδια του επιθετικού της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη, μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου. Ο διαιτητής Βαγγέλης Μαζαράκης από την Κεφαλλονιά ανακαλύπτει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Καραγκιοζόπουλος και η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη. Ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος που μεταδίδει το ματς για το MEGA λέει ''πέναλτι; Αν είναι δυνατόν...''.Ναι, ο γνωστός Σπυρόπουλος τα έλεγε αυτά, για το πρώτο από τα 3 ''πεντακάθαρα'' πρωταθλήματα που πήρε η ''αδικημένη μάνα'' ΑΕΚ. Και εκείνη τη σεζόν δεν υπήρχε Μελισσανίδης. Μεγαλομέτοχος ήταν ο Ζαφειρόπουλος και είχε βάλει πρόεδρο τον Κώστα Γενεράκη. Οι αβάντες όμως για την ''ΑΕΚ της καρδιάς'' δεν σταματούσαν...

Δημοσιεύτηκε από Redsagainsthemachine.gr στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάστε επίσης

«Ιπτάμενη» πανηγυρική!

«Ιπτάμενη» πανηγυρική!

Ο Μπράουν Ιντέγε ανάρτησε μια ωραία φωτογραφία από την ομάδα που κερδίζει και η οποία βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ

Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου με δημοσίευσή του στα social media, έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη του Θρύλου επί του Πανθρακικού.

«Γράψαμε ιστορία!»

«Γράψαμε ιστορία!»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλησε να δείξει την ικανοποίησή του για τις συνεχόμενες νίκες του Θρύλου στο πρωτάθλημα.