Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 - 11:20

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο δεξιός μπακ του Θρύλου είχε τα γενέθλιά του.

Ο ίδιος, μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τη νίκη του Ολυμπιακού, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος που έκλεισε όμορφα μια τόσο σημαντική μέρα για τον ίδιο, με τον Νορβηγό να στέλνει το «ευχαριστώ» του προς όλους για τις ευχές που του έστειλαν, ενώ δήλωσε και περήφανος που είναι μέρος της ιστορίας του Θρύλου.

Χαρακτηριστικά, το μήνυμα του Νορβηγού:

«Είχα μια εκπληκτική μέρα και πήρα το καλύτερο δώρο από την ομάδα μου! Ακόμη μία νίκη και έγινε κάτι το οποίο δεν έχει επιτευχθεί ξανά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο! 13 νίκες σε 13 παιχνίδια! Περήφανος που είμαι μέρος αυτού του επιτεύγματος! Και ευχαριστώ όλους εσάς για τα όμορφα μηνύματά σας».

I've had a great day and got the best present from my team! Another win to make something that has never happened before...

Δημοσιεύτηκε από Omar Elabdellaoui OFFICIAL στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάστε επίσης

Έδωσε συγχαρητήρια ο Ντα Κόστα

Έδωσε συγχαρητήρια ο Ντα Κόστα

Ο αμυντικός του Θρύλου ανέβασε φωτογραφία στα social media, με τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» στη νίκη επί του Πανθρακικού.

«Ιπτάμενη» πανηγυρική!

«Ιπτάμενη» πανηγυρική!

Ο Μπράουν Ιντέγε ανάρτησε μια ωραία φωτογραφία από την ομάδα που κερδίζει και η οποία βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Οι μόνιμα αδικημένοι…

Οι μόνιμα αδικημένοι…

Η σελίδα Redsagainsthemachine.gr στο facebook, ανάρτησε ένα ωραίο θέμα για την κλάψα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…