Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από όλους»

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από όλους»
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 - 17:09

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος. Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, αλλά και της ΑΕΚ, μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου, σημειώνοντας πως ο Θρύλος είναι πιο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς αγωνιστικά, δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση.

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο «Sport 24 Radio 103,3»

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός:
«Όπως και να έχει η κατάσταση είτε ήταν τελευταίοι και οι δύο, σε ένα ντέρμπι το γόητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου και στην χώρα μας το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όσοι θα πάνε θέλουν να δουν ένα καλό παιχνίδι χωρίς ακρότητες. Και πρώτα απ' όλα να δουν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Σαφώς ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Δεν ξέρω πως θα το προσεγγίσει. Η ΑΕΚ είναι γηπεδούχος είναι σε μία ανοδική φάση, σε όλους τους τομείς. Και διοικητικά και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι στην δεδομένη στιγμή έχει ένα μικρό προβάδισμα. Όχι αγωνιστικά. Αγωνιστικά δεν το συζητάμε ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά απ' όλους».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Ολυμπιακό να ξεκινάει το ματς επιθετικά όπως και στην Τούμπα:
«Γιατί όχι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να βγει έτσι ο Ολυμπιακός για να αναγκάσει την ΑΕΚ να ανέβει».

Για το τι θα έκανε εάν ήταν προπονητής της ΑΕΚ:
«Υποθετικά μιλάμε και δεν είναι καλό γιατί κάθε προπονητής έχει διαφορετική προσέγγιση σε κάθε ματς. Θα έβλεπα τους διαθέσιμους παίκτες. Μετά ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και όχι βάση ονόματος. Ποιος έχει καλά τρεξίματα. Έχει περάσει το να βάλω κάποιον που είναι απλά όνομα. Έχει περάσει αυτό».

Για το τι αποτέλεσμα βλέπει:
«Προτιμώ να δω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και μακάρι να μπουν πολλά γκολ. Είναι τέτοια η διαφορά που βγαίνει ουσία. Είναι περισσότερο θέμα γοήτρου».

Για το ποιο ντέρμπι του έχει μείνει:
«Όλα μου άρεσαν. Είναι ξεχωριστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο ελεύθερα από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε επίσης

Θα 'ναι κι ο Μπαρμπόσα στο πάρτι

Θα 'ναι κι ο Μπαρμπόσα στο πάρτι

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πάρτι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, με τον Μπαρμπόσα να θέλει να δει κι αυτός από κοντά την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.