Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισε» τώρα το πρωτάθλημα!

«Καθάρισε» τώρα το πρωτάθλημα!
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 - 12:30

Αυτοί οι «αντικειμενικοί» πάνε να μας τρελάνουν και να αλλοιώσουν την αλήθεια, αλλά επειδή ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, δεν πρόκειται φυσικά να τους πιστέψουν. Εδώ και μερικές ημέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου και έχει βγει ο κάθε ένας και λέει πως η διαιτησία ήταν 50-50 και άλλα τέτοια. Είδατε λοιπόν πώς θεωρούν εκείνοι το 50-50;

Ό,τι άλλο και να γραφτεί θα είναι περιττό. Το ό,τι ο Μελισσανίδης πηγαίνει όποτε του καπνίσει στα μπουθ και μπουκάρει λες και είμαστε στο πρωτάθλημα της Ουγκάντας, προφανώς αυτό δεν λέει κάτι για τους αντικειμενικούς. Αλλά επειδή έχουν κάνει όλοι κόμμα μεταξύ τους, τον δικαιολογούν. Ή δεν λένε τίποτα.

Αντιθέτως, αν αυτά είχαν γίνει από τον Ολυμπιακό, θα ακούγαμε για σαπίλα και άλλα τέτοια. Τώρα, όμως, το πρωτάθλημα καθάρισε, η διαιτησία ήταν 50-50 και άλλες τέτοιες μπούρδες, που τις ακούν ακόμα και τα παιδιά και γελάνε.

Διαβάστε επίσης

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!

Με το που είχαν μάθει πως ο Καλογερόπουλος θα «σφύριζε» την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Λίγες ημέρες μετά, όμως, κάνουν λόγο πως έπαιξε 50-50.

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου προκειμένου όσοι ΓΑΥΡΟΙ ταξιδέψουν για το Βέλγιο, να ξέρουν πού και πώς.

Προφυλάχτηκε ο Ντεσάχτ

Προφυλάχτηκε ο Ντεσάχτ

Μπορεί ο παίκτης της Άντερλεχτ να μην προπονήθηκε τη Δευτέρα, αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην πέμπτη θέση οι ΓΑΥΡΟΙ!

Στην πέμπτη θέση οι ΓΑΥΡΟΙ!

Το γκάλοπ του Eurosport για τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης ολοκληρώθηκε και αυτοί του Ολυμπιακού είναι πέμπτοι!