Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 - 13:17

Πολύ γέλιο έχουν τελικά αυτοί οι αντικειμενικοί, που τολμούν να μιλούν πως το πρωτάθλημα είναι βρώμικο. Πριν από κάθε αγώνα λοιπόν των ομάδων τους (γιατί και οι τρεις μαζί είναι), αλλά και του Ολυμπιακού, αφήνουν συνεχώς υπονοούμενα για το ότι αυτοί θα αδικηθούν και ότι ο Ολυμπιακός θα ευνοηθεί. Ό,τι να 'ναι δηλαδή.

Φέτος λοιπόν, με το που έμαθαν πως ο Καλογερόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων επειδή και καλά τους είχε αδικήσει όταν ο Θρύλος τους πέταξε εκτός Κυπέλλου πέρυσι με το γκολ του Χάρα. Έφτιαξαν το κλίμα, απείλησαν, όπως κάνουν πάντα και να τα αποτελέσματα.

Με εννέα παίκτες και με πέναλτι κατά του ο Ολυμπιακός. Τότε λοιπόν είχαν αδικηθεί όπως λένε όλοι τους και ο Καλογερόπουλος ήταν κακός, αλλά τώρα η διαιτησία ήταν 50-50 και ο ίδιος ρέφερι, καλός.

Παρεμπιπτόντως, είχαν εκφραστεί αραιά και πού κάποια παράπονα για το γεγονός πως μερικοί ρέφερι από τον Πειραιά «σφύριζαν» παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αυτοί οι ίδιοι δεν έκαναν τα ίδια παράπονα τώρα που ο Καλογερόπουλος από την Αθήνα, ήταν ρέφερι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός...

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου προκειμένου όσοι ΓΑΥΡΟΙ ταξιδέψουν για το Βέλγιο, να ξέρουν πού και πώς.

«Μάχη» Ζντιέλαρ-Κασάμι!

«Μάχη» Ζντιέλαρ-Κασάμι!

Ο Μάρκο Σίλβα έχει μπει σε δίλημμα για το ποιον θα βάλει παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο του Θρύλου στις Βρυξέλλες.

«Καθάρισε» τώρα το πρωτάθλημα!

«Καθάρισε» τώρα το πρωτάθλημα!

Μια διαιτησία που κατέσφαξε τον Ολυμπιακό, έχει χαρακτηριστεί δίκαιη και 50-50. Το πρωτάθλημα για τους «αντικειμενικούς» έχει αρχίσει να «καθαρίζει».

Προφυλάχτηκε ο Ντεσάχτ

Προφυλάχτηκε ο Ντεσάχτ

Μπορεί ο παίκτης της Άντερλεχτ να μην προπονήθηκε τη Δευτέρα, αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.