Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» Ζντιέλαρ-Κασάμι!

«Μάχη» Ζντιέλαρ-Κασάμι!
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 - 13:52

Ο Ολυμπιακός οφείλει να ξεχάσει άμεσα τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα είναι πρώτη στην Ελλάδα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και πλέον επικεντρώνεται στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Οι Πειραιώτες θέλουν από το πρώτο παιχνίδι ένα σκορ πρόκρισης και αν τα καταφέρουν, τότε θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους εν όψει ρεβάνς. Ο Μάρκο Σίλβα από τη μεριά του, έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στο Βέλγιο, απλά φαίνεται πως έχει δίλημμα για το ποιον εκ των Ζντιέλαρ, Κασάμι θα βάλει πλάι στον Μιλιβόγεβιτς.

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, από τη στιγμή που ο έμπειρος Σέρβος δεν φαίνεται να «βγαίνει» ποτέ από την 11άδα, καθώς ο Σίλβα δεν τον έχει αφήσει ποτέ στον πάγκο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα βάλει παρτενέρ τον συμπατριώτη του ή τον Ελβετό.

Διαβάστε επίσης

Πολύ άτυχος ο Πάρντο

Πολύ άτυχος ο Πάρντο

Στη χειρότερη δυνατή στιγμή τραυματίστηκε ο Κολομβιανός, καθώς εκτός του ότι θα χάσει πολλά ματς με τον Ολυμπιακό, μάλλον χάνει και την κλήση του στην Εθνική.

Και πολύ έκατσε!

Και πολύ έκατσε!

Στον ΠΑΟ σκέφτονται να... χαιρετίσουν τον Εσιέν, αφού ο Γκανέζος δεν προσέφερε στην ουσία καθόλου. Όταν τα γράφαμε, όμως, μας έβριζαν!

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Οδηγίες για τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου προκειμένου όσοι ΓΑΥΡΟΙ ταξιδέψουν για το Βέλγιο, να ξέρουν πού και πώς.

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!

Πέρυσι ήταν «κακός», φέτος έγινε καλός!

Με το που είχαν μάθει πως ο Καλογερόπουλος θα «σφύριζε» την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Λίγες ημέρες μετά, όμως, κάνουν λόγο πως έπαιξε 50-50.