Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός μέχρι το φινάλε

Σοβαρός μέχρι το φινάλε
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - 13:54

Ο Ολυμπιακός πρέπει και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με την ίδια σοβαρότητα που εμφάνισε φέτος στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως δήλωσε και ο Μάρκο Σίλβα σε συνέντευξή του, ο Θρύλος οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρός στους εναπομείναντες αγώνες και η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται στις αναμετρήσεις της Super League, έχοντας στο μυαλό της (παράλληλα) το κύπελλο σε περίπτωση που ξαναρχίσει.

Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, προετοιμάζεται πάντα για να δώσει το καλύτερο στους αγωνιστικούς χώρους και ανεξάρτητα από το αν συνεχιστεί το κύπελλο ή όχι, καθώς αυτός είναι ο στόχος που απομένει, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο προκειμένου να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

Διαβάστε επίσης

Εκτός, λόγω μικροενοχλήσεων ο Καμπιάσο

Εκτός, λόγω μικροενοχλήσεων ο Καμπιάσο

Δεν θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου.

Κάνει τη διαφορά ο Ντιόγκο

Κάνει τη διαφορά ο Ντιόγκο

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται στην Ταϊλάνδη, είναι ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Ντιόγκο. Μάλιστα ξένη ιστοσελίδα τον συμπεριέλαβε στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ασία.