Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει τη διαφορά ο Ντιόγκο

Κάνει τη διαφορά ο Ντιόγκο
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - 12:25

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντιόγκο, που πέρασε από τον Ολυμπιακό την τετραετία 2008-2012, αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Ταϊλάνδη, με τα χρώματα της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ, εδώ και ένα χρόνο και διαπρέπει με τις εμφανίσεις του.

Ο πρώην επιθετικός του Θρύλου έχει πετύχει 37 γκολ σε 38 αγώνες και η ιστοσελίδα torcedores.com του έκανε αφιέρωμα, μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ασίας.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Ο 28χρονος πρώην παίκτης των Φλαμένγκο, Παλμέιρας, Πορτουγκέζα, Σάντος και Ολυμπιακού, πήγε στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο του 2015. Έχει πετύχει 37 γκολ σε 38 αγώνες και o Ντιόγκο κάνει τη διαφορά στην ομάδα του που αγωνίζεται στο Champions League Ασίας».

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός μέχρι το φινάλε

Σοβαρός μέχρι το φινάλε

Με απόλυτη σοβαρότητα αναμένεται να συνεχίσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος τη σεζόν ανεξαρτήτως αν θα υπάρξει συνέχεια στο κύπελλο ή αν έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Τα προκριματικά είναι μεγάλη παγίδα!

Τα προκριματικά είναι μεγάλη παγίδα!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναγράφει τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, σημειώνοντας πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή.