Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος λέει ότι ο ΠΑΟ δεν είναι γνωστός στο εξωτερικό;

Ποιος λέει ότι ο ΠΑΟ δεν είναι γνωστός στο εξωτερικό;
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - 11:58

Από παλιά οι βάζελοι μας έπρηζαν πως έχουν την πιο γνωστή ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και άλλα τέτοια. Και όντως, συνεχίζουν να το αποδεικνύουν κάθε σεζόν εδώ και αρκετό καιρό. Έχουν γίνει πασίγνωστοι στη Δανία από τον αποκλεισμό τους από την Οντένσε και στο Αζερμπαϊτζάν από την Καμπάλα.

Αλλά η χάρη αυτού του τεράστιου συλλόγου δεν μπορεί να κλειστεί στα στενά όρια της Ελλάδας ή και ακόμα της Ευρώπης. Η χάρη του έχει φτάσει ακόμα και την Αφρική, ελέω... Εσιέν. Αυτού του παικταρά στα νιάτα του και παλαίμαχου από τότε που ήρθε στον ΠΑΟ, παίρνοντας όλα τα μπαράκια σβάρνα.

Η ιστοσελίδα ghanasoccernet.com αποκαλύπτει τις... ιδιαίτερες σχέσεις που έχει ο Γκανέζος με τον Στραματσιόνι, κάνοντας γνωστό το... οικογενειακό κλίμα που έχουν εκεί στο Ατίτλιον. Τσακωμένοι είναι οι δύο άντρες, με τον ΠΑΟ να γίνεται για μια ακόμα φορά γνωστός σε ολόκληρη την Αφρική.

Μόνο για τέτοια είστε τελικά.

Ρε, μπας και φταίει ο Ολυμπιακός και για αυτό;

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Σάσα! (pic)

Χρόνια πολλά Σάσα! (pic)

Ο Σάσα Ζντιέλαρ συμπληρώνει σήμερα τα 21 του χρόνια και η ΠΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το πάνω χέρι στην Τρίπολη (vids)

Το πάνω χέρι στην Τρίπολη (vids)

Σε οκτώ παιχνίδια τα οποία έχουν γίνει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για το πρωτάθλημα, ο Θρύλος έχει κερδίσει τα μισά.

Με τα βαριά όπλα

Με τα βαριά όπλα

Ο Μάρκο Σίλβα δεν κάνει πειραματισμούς και στην Τρίπολη θα παρατάξει τους βασικούς. Στόχος του να έχει όλους τους παίκτες στην τσίτα σε περίπτωση που επαναρχίσει το Κύπελλο.