Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αρρωστημένη κατάσταση»

«Αρρωστημένη κατάσταση»
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 13:53

Στην Εθνική ομάδα της χώρας του έχει ενσωματωθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παραχώρησε νέα συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, αναφερόμενος στα έκτροπα της Τούμπας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Νορβηγός αναφέρθηκε πως φοβήθηκε σε κάποια φάση, καθώς ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει.

«Ήταν τρομακτικό, Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πίστεψαν πως έπρεπε να κερδίσει η ομάδα τους πέναλτι. Δεν ήταν. Τότε μπήκαν μέσα στο γήπεδο. Ήταν αρρωστημένο. Πετούσαν κοτρώνες, γυάλινα μπουκάλια και καπνογόνα. Οι χούλιγκαν έτρεξαν προς το γήπεδο και ήθελαν να παλέψουν. Έμοιαζε σαν πολεμική ζώνη. Έχω δει κι άλλα τέτοια πράγματα στην Ελλάδα, αλλά αυτό ήταν ό,τι χειρότερο», ανέφερε ο Νορβηγός παίκτης, ο οποίος συνέχισε την αναφορά του από εκεί και πέρα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε νωρίτερα παρά ποτέ η ομάδα του Θρύλου.

«Είναι ιδιαίτερο που το κατακτήσαμε τόσο γρήγορα. Έχουμε μία ήττα, μία ισοπαλία και όλα τα άλλα παιχνίδια είναι νίκες. Αυτό δεν έχει συμβεί ξανά ποτέ στο παρελθόν από κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου δηλαδή τόσο νωρίς».

Εν συνεχεία μίλησε για το μέλλον του. «Όλα μπορούν να γίνουν», ανέφερε λιτά, καταλήγοντας σχετικά με την Εθνική του ομάδα, με τα προκριματικά για το παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 να ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Γερμανία. «Υπάρχουν νέα προκριματικά και πρέπει να σκεφτούμε θετικά».

Διαβάστε επίσης

Ξανά στο Καραϊσκάκη ο Φινμπόγκασον

Ξανά στο Καραϊσκάκη ο Φινμπόγκασον

Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες θα επανέλθει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ισλανδός επιθετικός, αυτή τη φορά σαν αντίπαλος της εθνικής μας στο αποψινό (Τρίτη, 29/3) φιλικό.

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Ολυμπιακός έχει βγει κερδισμένος από πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν χωρούσαν στο ρόστερ του.