Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 15:16

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Σε όλα. Ακόμα και στις πωλήσεις παικτών που με τις κατάλληλες κινήσεις, προσφέρουν κέρδος στον σύλλογο, ο οποίος τους παραχωρεί σε καλές τιμές και βάζει χρήματα στα ταμεία του για νέες επενδύσεις.

Όπως αποκάλυψε ο «ΓΑΥΡΟΣ» χθες, ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Μπενίτες στην Κρουζ Αζούλ έναντι του ποσού των τεσσάρων εκάτ. ευρώ. Ήταν μια λίγο πολύ αναμενόμενη παραχώρηση, καθώς ο παίκτης είχε πάει καλά στο Μεξικό, με την ομάδα να τον κάνει εν τέλει δικό της.

Αυτή, όμως, η περίπτωση, δεν είναι η μοναδική στην οποία η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει να έχει αλλάξει επίπεδο και να προχωρά σε πετυχημένες κινήσεις, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ». Κάτι παρόμοιο έγινε με τους Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί και Διαμαντάκο, που με τα αντίστοιχα ποσά τους να είναι 2.5, 1.8 και 1 εκατ., το συνολικό ποσό μαζί με τον Μπενίτες, άγγιξε τα 9.3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, ολόκληρο το θέμα σχετικά με τις μετακινήσεις παικτών από τον Ολυμπιακό που δεν χωρούσαν στο ρόστερ της ομάδας και εν τέλει παραχωρήθηκαν, βγάζοντας κερδισμένο τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που παίζει δανεικός στην Ανόρθωση, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Ξανά στο Καραϊσκάκη ο Φινμπόγκασον

Ξανά στο Καραϊσκάκη ο Φινμπόγκασον

Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες θα επανέλθει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ισλανδός επιθετικός, αυτή τη φορά σαν αντίπαλος της εθνικής μας στο αποψινό (Τρίτη, 29/3) φιλικό.

«Αρρωστημένη κατάσταση»

«Αρρωστημένη κατάσταση»

Στην Εθνική ομάδα της χώρας του έχει ενσωματωθεί ο Ελαμπντελαουί, που σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε εκ νέου στα έκτροπα της Τούμπας.