Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας δώσει το πράσινο φως για επανέναρξη του Κυπέλλου

Ας δώσει το πράσινο φως για επανέναρξη του Κυπέλλου
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 22:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Σε αντίθεση με τον τηλεδικαστή Κυριάκο και τον κάθε υπάλληλο του Αλαφούζου που ζηλεύει τη δόξα του, εμείς εδώ δεν πρόκειται να σχολιάσουμε ούτε τις έρευνες της Δικαιοσύνης ούτε φυσικά θα καταδικάσουμε μέσω μιας κάμερας ή ενός πληκτρολογίου, όπως κάνουν τα γνωστά παπαγαλάκια του νοσηρού Γιαννάκη. Ωστόσο, οι πληροφορίες περί εμπλοκής συγκεκριμένων ατόμων τόσο στα επεισόδια της Λευκάδας όσο και σ’ αυτά της Λεωφόρου που οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι πριν από μερικούς μήνες, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οπως φυσικά και το άγχος της «πράσινης» ΠΑΕ να τους παρέχει κάλυψη σε όλα τα επίπεδα. Περιμένουμε με ενδιαφέρον, ενθυμούμενοι τα εμετικά πανό, τις επισκέψεις στο σπίτι του πρωθυπουργού, τα φέιγ βολάν που στοχοποιούσαν πρόσωπα και καταστάσεις για λογαριασμό του Αλαφούζου και άλλες πολλές τέτοιες ομορφιές…

Τώρα που μέχρι και η κουτσή Μαρία κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται σε διάφορα μέτωπα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κοντονής έχει πλέον (εκτός από την κοινή λογική) και το ηθικό πάτημα προκειμένου να μην ανταμείψει τις μεθοδεύσεις εκείνων που με φόντο τον πόλεμο που διεξάγουν εναντίον του Ολυμπιακού, επιχειρούν να διαλύσουν ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα και να παράξουν τεχνητή οργή και βία για να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Ας δώσει, λοιπόν, το πράσινο φως για την επανέναρξη του Κυπέλλου, εκπέμποντας μήνυμα τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, πως δεν αξίζει να βρεθεί η χώρα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό περιθώριο εξαιτίας των κάφρων και των ηθικών αυτουργών που «οπλίζουν» το χέρι τους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχει την απόλυτη ευθύνη για την απώλεια του ελέγχου που θα έλθει με μαθηματική ακρίβεια, αν πάρουν θάρρος παντός είδους υποκινητές και εκτελεστικά όργανα.

Μαθαίνουμε από τα βόρεια πως ο Σαββίδης έχει εκ νέου παράπονα από τον στενό κύκλο των συνεργατών του (τους οποίους ως γνωστόν αλλάζει σαν τα πουκάμισα) που επέλεξε για να «τρέχουν» τον ΠΑΟΚ. Κατά τ’ άλλα για το ασπρόμαυρο μπάχαλο που βλέπει όλη η Ελλάδα, του φταίει το κατεστημένο των Αθηνών.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 30/03/2016)

Διαβάστε επίσης

Θα μας τρελάνει ο Μακ...

Θα μας τρελάνει ο Μακ...

Ο Σλοβάκος άρχισε να λέει και πάλι τα δικά του. Μάλλον, δεν του φτάνουν οι τρεις σφαλιάρες που έχει δεχθεί η ομαδούλα του φέτος από τον Ολυμπιακό...

Ετσι μπορείτε να… εξυγιανθείτε!

Ετσι μπορείτε να… εξυγιανθείτε!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Ολυμπιακό και την ευκολία που πουλάει ακόμα και τους παίκτες που δεν έχουν θέση στο ρόστερ του, αλλά και για τους δήθεν εξυγιαντές οι οποίοι τα ρίχνουν στον καιρό και στη διαιτησία για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους.

Στο Ρέντη ο Αριέλ Ιμπαγάσα (pic)

Στο Ρέντη ο Αριέλ Ιμπαγάσα (pic)

Ο Αργεντινός επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Θρύλου και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instragram.