Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μας τρελάνει ο Μακ...

Θα μας τρελάνει ο Μακ...
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 23:20

Τρεις σφαλιάρες έχει ρίξει φέτος ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ και ο Μακ δεν λέει να βάλει μυαλό. Ο Σλοβάκος μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και άρχισε και πάλι να λέει τα δικά του.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει προηγούμενο. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Όμως είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Πόσα θες για να μας τρελάνεις ρε Μακ; Δύο φάπες έφαγε η ομαδούλα σου στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Δεν σου φτάνουν για να δεις πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Δεν βλέπεις ότι ο Θρύλος κάνει περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα και είναι στο +20 από τη δεύτερη ΑΕΚ;

Και αν όλα αυτά δεν τα βλέπεις, για τη θέση της ομαδούλας σου στη βαθμολογία τι έχεις να πεις; Ετσι όπως το πάτε εσείς ούτε στα πλέι οφ δεν θα μπείτε και θα μας λέτε ότι και γι’ αυτό φταίει ο Ολυμπιακός.

Ρε Θρύλε τι τους έχει κάνει…

Διαβάστε επίσης

Ετσι μπορείτε να… εξυγιανθείτε!

Ετσι μπορείτε να… εξυγιανθείτε!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Ολυμπιακό και την ευκολία που πουλάει ακόμα και τους παίκτες που δεν έχουν θέση στο ρόστερ του, αλλά και για τους δήθεν εξυγιαντές οι οποίοι τα ρίχνουν στον καιρό και στη διαιτησία για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους.

Στο Ρέντη ο Αριέλ Ιμπαγάσα (pic)

Στο Ρέντη ο Αριέλ Ιμπαγάσα (pic)

Ο Αργεντινός επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Θρύλου και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instragram.