Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιάνει τόπο η δουλειά στον Ρέντη

Πιάνει τόπο η δουλειά στον Ρέντη
Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 - 14:51

Η δουλειά που γίνεται στον Ρέντη, είναι ένα από το πιο σημαντικά κομμάτια για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Σίγουρα, ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές χωρίς να τους λείπει τίποτα, προσφέροντας τους ότι χρειαστούν. Άλλωστε το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δίνοντας… πάτημα σε όλους να παλέψουν για ν’ αγωνιστούν μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Αυτή η δουλειά αποδίδει καρπούς, με τον Θρύλο να μην έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το100% των δυνατοτήτων τους. Ακόμη και αυτοί που φεύγουν για άλλες ομάδες, είναι τόσο καλά προπονημένοι από το τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων που διαπρέπουν και σε άλλα πρωταθλήματα.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα ποδοσφαιριστών, που με τις εμφανίσεις τους έχουν ξεχωρίσει στους συλλόγους που αγωνίζονται, έπειτα από το πέρασμά τους από τον Ολυμπιακό. Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που προσφέρει στις προπονήσεις και όχι μόνο αυτός ο μεγάλος σύλλογος.

Διαβάστε επίσης

Σαν να... μην υπάρχει η απειλή του Grexit!

Σαν να... μην υπάρχει η απειλή του Grexit!

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως έστω και την τελευταία στιγμή, η Ελλάδα δεν θα αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις και ετοιμάζει την ομάδα για την επόμενη περίοδο - Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Ο Σίλβα δίνει ευκαιρίες!

Ο Σίλβα δίνει ευκαιρίες!

Όπως έχει γράψει πολλάκις ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Πορτογάλος θα έδινε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και αυτό γίνεται και στον αγώνα με τον Πανθρακικό.