Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν να... μην υπάρχει η απειλή του Grexit!

Σαν να... μην υπάρχει η απειλή του Grexit!
Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 - 15:27

Η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών ενός Grexit, που θα πάει πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA και η UEFA έχουν κάνει σαφή κάποια πράγματα, με την προθεσμία να τελειώνει σε μερικές ημέρες και μετά να ακολουθούν οι ποινές. Πάντως, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Μάρκο Σίλβα έχει αρχίσει να κάνει τον προγραμματισμό του για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν πιστεύει πως το Grexit θα αποσοβηθεί και πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου, στην οποία θέλει να πάει ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη και βάζει τα θεμέλια για την ερχόμενη σεζόν.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε ακόμα πιο αναλυτικά το εν λόγω θέμα, με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις κινήσεις που έχει αρχίσει να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, ώστε να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη, καθώς εμφανίζεται αισιόδοξος πως η απειλή του Grexit θα μείνει μόνο απειλή.

Διαβάστε επίσης

Κάθε άλλο παρά κρατά ισορροπίες…

Κάθε άλλο παρά κρατά ισορροπίες…

Ο Θανάσης Φουσκίδης αναφέρει ότι ο Κοντονής με τη στάση που κρατάει καθιστά ανεξέλεγκτη την αντι-Ολυμπιακή συμμαχία, που προσπαθεί με λάσπη και προπογάνδα να τον ρίξει στην παγίδα της για να της κάνει τα χατίρια.

Πιάνει τόπο η δουλειά στον Ρέντη

Πιάνει τόπο η δουλειά στον Ρέντη

Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή του πρωταθλήματος και ξεχωρίζει απ’ όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες ο Θρύλος.