Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εν αναμονή του παικταρά!

Εν αναμονή του παικταρά!
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 - 12:23

Τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Νίλμαρ. Ένας παίκτης πρώτου μεγέθους, με πολλές παραστάσεις στα γήπεδα όλου του κόσμου, ο οποίος είναι ικανός να τραβήξει μόνος του το κουπί της επίθεσης στον Ολυμπιακό. Μόνο ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αποκαλύψει το όνομα του στράικερ και πλέον όλα δείχνουν να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Ο Νίλμαρ αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Οι Πειραιώτες κάνουν το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» φέτος το καλοκαίρι και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζονται σιγά σιγά να τον υποδεχτούν στις 19:00 στην ΠΑΕ και να τον αποθεώσουν φυσικά.

Ο Νίλμαρ έρχεται με ιδιωτικό αεροπλάνο, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτόν. Έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα ο παίκτης και πλέον όλα έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!

Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος παικταράς Νιλμάρ - Μεγάλη υποδοχή ετοιμάζουν οι ΓΑΥΡΟΙ - Όλο το ρεπορτάζ και για το παρασκήνιο της υπόθεσης, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Μόνο την πορτογαλική ομάδα έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό, που θέλουν από το πρώτο παιχνίδι να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης.