Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 - 12:23

Όλα δείχνουν πως ο Νίλμαρ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο παίκτης από τη Βραζιλία ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός ήταν η κατάλληλη ομάδα για να το κάνει αυτό. Οι Πειραιώτες είναι μια ανάσα πριν τη μεταγραφή του, καθώς πάντα πρώτα πρέπει να πέφτουν οι υπογραφές και να βγαίνουν οι ανακοινώσεις. Και όλα δείχνουν πως δεν θα στραβώσει κάτι.

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο παικταράς έρχεται σήμερα στην Ελλάδα με ιδιωτικό, μάλιστα, τζετ και οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζουν στην ΠΑΕ στις 19:00 σπουδαία υποδοχή στο νέο αστέρι από τη Βραζιλία που έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Μια σπουδαία λοιπόν μεταγραφή είναι προ των πυλών για την ομάδα και στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί θα μπορέσετε να διαβάσετε όλο το παρασκήνιο για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Μόνο την πορτογαλική ομάδα έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό, που θέλουν από το πρώτο παιχνίδι να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης.

Ιδανικός καιρός για μπάλα!

Ιδανικός καιρός για μπάλα!

Πάρα πολύ καλός ο καιρός στην Αρούκα, αν είναι έτσι και την ώρα του αγώνα, τότε θα μιλάμε για τον ιδανικό προκειμένου να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Εν αναμονή του παικταρά!

Εν αναμονή του παικταρά!

Ο μάγος από τη Βραζιλία έρχεται στον Ολυμπιακό προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στο λιμάνι.