Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανικός καιρός για μπάλα!

Ιδανικός καιρός για μπάλα!
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 - 13:32

ΑΡΟΥΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Αρούκα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Ολυμπιακός, που θα ετοιμαστεί σιγά σιγά για τον αγώνα ενάντια στην τοπική ομάδα. Στις 20:30 ώρα Ελλάδας θα μιλήσει ο Πάουλο Μπέντο με έναν παίκτη του και στις 21:00 θα γίνει η προπόνηση των πρωταθλητών.

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να είναι πιο άνετοι στη ρεβάνς και αν μείνουν έτσι τα πράγματα, θα έχουν και σύμμαχο τον καιρό στην προσπάθειά τους. Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά και οι θερμοκρασίες ιδανικές. Δροσούλα με λίγα λόγια.

Χθες το απόγευμα για παράδειγμα η θερμοκρασία έφτασε τους 27 βαθμούς Κελσίου και όσο προχωρούσε το βραδάκι, έπεφτε κάπως περισσότερο. Λογικό είναι αυτό. Ανοικτός ο καιρός λοιπόν στην Αρούκα, καλές οι θερμοκρασίες και με λίγα λόγια, ιδανικός καιρός για μπάλα.

Ούτε υγρασία δεν έχει στην περιοχή, πράγμα που ευνοεί τους πάντες.

Διαβάστε επίσης

Στη Nova ο Θρύλος!

Στη Nova ο Θρύλος!

Βρήκε, τελικά, τηλεοπτική στέγη το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρούκα εκτός έδρας - Θα μεταδοθεί από τη Nova την Πέμπτη στις 22:00.

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Αρούκα, Αρούκα, Αρούκα!

Μόνο την πορτογαλική ομάδα έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό, που θέλουν από το πρώτο παιχνίδι να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης.

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!

Έρχεται ο μάγος από τη Βραζιλία!

Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος παικταράς Νιλμάρ - Μεγάλη υποδοχή ετοιμάζουν οι ΓΑΥΡΟΙ - Όλο το ρεπορτάζ και για το παρασκήνιο της υπόθεσης, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.