Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιπέδου… Football League

Επιπέδου… Football League
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 12:28

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚούλα απέναντι στη Λαμία που προπορεύεται στην βαθμολογία της Football League.

Αυτό, ήταν το δεύτερο καλό παιχνίδι που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» στον όμιλό τους, καθώς ήταν εξαιρετικοί και όταν αντιμετώπισαν την Καρδίτσα.

Και στα δύο, οι «ερχόμαστε» ήρθαν ισόπαλοι, απέναντι σε δύο ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα.

Ναι, είναι αυτοί που θέλουν το πρωτάθλημα στην Super League, που τους αδικεί η διαιτησία και ευνοεί τον Ολυμπιακό που τους έχει στο -9.

Αυτοί που… μάζευαν πάλι τη μπάλα από τα δίχτυα τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πραγματικά αυτή η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις. Για ποιο πρωτάθλημα δεν μας είπαν. Μάλλον για της Football League. Άλλωστε το είχαν κατακτήσει ξανά πριν από δύο χρόνια. Και το είχαν πανηγυρίσει δεόντως.

Διαβάστε επίσης

«Σέρβος» ο Βούρος (pic)

«Σέρβος» ο Βούρος (pic)

Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού, ανάρτησε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φορώντας μία μπλούζα της Σερβίας, ενώ μαζί του είναι και ο Κώστας Τσιμίκας.

Sold out για…. τον Θρύλο!

Sold out για…. τον Θρύλο!

Με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Σπάρτης, στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην τοπική ομάδα, οι κάτοικοι της περιοχής εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια.

«Καλημέρα! Αγώνας Κυπέλλου σήμερα» (pic)

«Καλημέρα! Αγώνας Κυπέλλου σήμερα» (pic)

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, ανάρτησε μία φωτογραφία στα Social media, με την οποία καλημέρισε τους ακόλουθούς του, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Θρύλου με την Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας.