Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Παναιτωλικού

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ ενόψει Παναιτωλικού
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 12:00

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.).

Αναλυτικά:

Για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 18/12/2016 και ώρα 15:00, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 16/12/2016 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης

«Καλημέρα! Αγώνας Κυπέλλου σήμερα» (pic)

«Καλημέρα! Αγώνας Κυπέλλου σήμερα» (pic)

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, ανάρτησε μία φωτογραφία στα Social media, με την οποία καλημέρισε τους ακόλουθούς του, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Θρύλου με την Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Επιπέδου… Football League

Επιπέδου… Football League

Η ΑΕΚούλα απέδειξε στον όμιλό της στο Κύπελλο, πως είναι για υψηλές βλέψεις. Αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League όμως.

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Όπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Αγρινιώτες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.