Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Πρόεδρος (pics)

Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Πρόεδρος (pics)
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 10:55

Ο Θρύλος γλέντησε ξανά τον Παναθηναϊκό και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ πανηγύρισαν μια ακόμα πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον αιώνιο… πελάτη! Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πανηγύρισε με τη ψυχή του τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Πρόεδρος του Θρύλου βρέθηκε στο γήπεδο, όπου τον υποδέχθηκε ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και είδε τους «ερυθρόλευκους» να καρφώνουν… αλύπητα την ομαδούλα του Παναθηναϊκού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σας γλεντάει όπου σας βρει! Το έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ γυναικών, στο μπάσκετ ανδρών.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Προέδρου στο ΣΕΦ:

Διαβάστε επίσης

Μη σταματάς! (pic)

Μη σταματάς! (pic)

Τρεις ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να καυχώνται πως έχουν ξεχωριστή πλέον θέση στο... πάνθεον των φωτογραφιών που στέλνουν οι οπαδοί του αυτοκράτορα.

Χωρίς Καρντόσο στην Ξάνθη

Χωρίς Καρντόσο στην Ξάνθη

Ο Παραγουανός στράικερ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς... κορυφής με αντίπαλο του Ακρίτες.

Δίνει Σισοκό η Βίλα!

Δίνει Σισοκό η Βίλα!

Η αγγλική ομάδα παραχωρεί τον Γάλλο μπακ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Παραδέχεται την ανυπαρξία του ΠΑΟ ο Ουζουνίδης

Παραδέχεται την ανυπαρξία του ΠΑΟ ο Ουζουνίδης

Μόνο που δεν έβαλε τα γέλια, όταν τον ρώτησαν για το αν ο ΠΑΟ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: «Τώρα να συζητάμε για τον τίτλο; Δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε», ανέφερε. Μπείτε στην πεντάδα και αφήστε τους τίτλους.