Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο θέμα στην Αγγλία, το «δολοφονικό» τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά! (vid)

Πρώτο θέμα στην Αγγλία, το «δολοφονικό» τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά! (vid)
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 10:34

Πρώτο θέμα στην Αγγλία και συνεπώς, τον γύρο του κόσμου κάνει το «δολοφονικό» τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά. Ξάνθη και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν την Κυριακή στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα και σε μια φάση που κανείς δεν θα ξεχάσει, ο Λισγάρας πήγε να κόψει την καριέρα και το πόδι του παίκτη του Θρύλου μαζί.

Ο Λισγάρας, έχοντας πάρει φόρα, μάρκαρε αντιαθλητικά τον συνάδελφό του και με μια καρατιά στο γόνατο, παραλίγο να του κόψει την καριέρα. Η «Mirror», μάλιστα, έχει αναρτήσει άρθρο στην ιστοσελίδα της, με τίτλο: «Το πιο τρομακτικό τάκλιν που θα δείτε φέτος, έγινε σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού την Κυριακή», γράφει, για να το συγκρίνει με ένα που είχε κάνει ο Ρόι Κιν στον Αλφ-Ίνγκε Χάλαντ και μπροστά του δεν είναι τίποτα.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει λοιπόν το τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά, ο οποίος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Δείτε λοιπόν με ποιο τάκλιν του Κιν συγκρίνουν αυτό του Λισγάρα...

Διαβάστε επίσης

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ από την Κύπρο και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αν έρθει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για τον Ολυμπιακό.

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Η διαφορά του Ολυμπιακού από τους «συμμάχους» φαίνεται όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού. Ακόμη και στον κόσμο που πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε σχέση με τα… δικά τους.

Στο νοσοκομείο o Πελέ

Στο νοσοκομείο o Πελέ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που τώρα αγωνίζεται στην Ανόρθωση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρνακας, μετά από δυσφορία που αισθάνθηκε στο στήθος.