Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάστρεμμα ο Μαρτίνς!

Διάστρεμμα ο Μαρτίνς!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 20:16

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα που είναι αυτός με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έκαναν το πρόγραμμά τους υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, με τον Πορτογάλο μετά να ανακοινώνει την αποστολή.

Από αυτήν απουσιάζουν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Αντρέ Μαρτίνς. Ο Έλληνας μέσος ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο δεξιά και προφυλάσσεται, ενώ άτυχος στάθηκε ο Πορτογάλος, που υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και ως εκ τούτου, έμεινε εκτός κι αυτός.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμπέρτο Μποτία έμεινε εκτός, ευρισκόμενος στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη από εκεί και πέρα, οι Ανσαριφάρντ, Ελαμπντελαουί και Ντομίνγκες.

Διαβάστε επίσης

Η ξεφτίλα τους δεν ξεπλένεται

Η ξεφτίλα τους δεν ξεπλένεται

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει ότι ούτε με την προπαγάνδα της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε με τις προβοκάτσιες που στήνονται στα γνωστά παράκεντρα…

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Ακόμα μια φωτογραφία «ερυθρόλευκου» οπαδού κάνει τον γύρο του κόσμου. Τούτη τη φορά αναρτήθηκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, κάτω από το άγαλμα του Ιησού.

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Πολύ καλή παρουσία έχει στην Πόρτο ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.