Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 14:58

Πολύ καλή παρουσία έχει με την ομάδα της Πόρτο ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο πρώην παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο πορτογαλικό λιμάνι τούτη τη φορά και όλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του.

Μαζί φυσικά και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο τεχνικός της ομάδας, που έχει εκφραστεί με τα πιο θετικά λόγια για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον σύλλογο ο Ισπανός παίκτης.

Και όπως όλα δείχνουν, επειδή οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, δεν αποκλείεται να την ανανεώσουν.

Και σύντομα, μάλιστα.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Ακόμα μια φωτογραφία «ερυθρόλευκου» οπαδού κάνει τον γύρο του κόσμου. Τούτη τη φορά αναρτήθηκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, κάτω από το άγαλμα του Ιησού.

Διάστρεμμα ο Μαρτίνς!

Διάστρεμμα ο Μαρτίνς!

Άτυχος στάθηκε ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας του Ολυμπιακού, που στραμπούλιξε το πόδι του και τέθηκε εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Αστέρα - Προληπτικά εκτός ο Μπουχαλάκης.

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού, θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» λίαν συντόμως - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Η άποψη του Πορτογάλου τεχνικού, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από άλλον στόπερ και πως θα πορευτεί με αυτούς που έχει - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.