Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοκάρουν οι πίνακες με τα πέναλτι!

Σοκάρουν οι πίνακες με τα πέναλτι!
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 - 13:49

Θέμα με τα πέναλτι έχει δημιουργηθεί τώρα τελευταία, με τον Πάουλο Μπέντο να λέει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πως η ομάδα έχει κερδίσει ελάχιστα και πως καταλογίζουν κατά της αρκετά. Με λίγα λόγια ο Πάουλο Μπέντο είχε αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει τα λιγότερα κερδισμένα και τα περισσότερα κατά του. Και αυτό ήταν αρκετό για να αποτυπωθεί η αλήθεια.

Καθώς, στο θέμα που υπάρχει στον «ΓΑΥΡΟ» σήμερα, φαίνεται ξεκάθαρα πως όντως έτσι είναι τα πράγματα, καθώς στα κερδισμένα πέναλτι, η ομάδα είναι στον... πάτο, ενώ σε αυτά που έχουν καταλογιστεί κατά της, στην κορυφή. Πίνακες με όλα τα στοιχεία για να καταλάβετε κι εσείς τι έχει γίνει φέτος με τα πέναλτι.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και βρίσκεται στην κορυφή, να έχει κερδίσει τα λιγότερα και να του έχουν καταλογίσει τα περισσότερα κατά του. Αυτό είναι πραγματικά φοβερό.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με πίνακες και στατιστικά και το τι συμβαίνει με τα πέναλτι.

Διαβάστε επίσης

Με Καπίνο ο Θρύλος!

Με Καπίνο ο Θρύλος!

Γνωστή έγινε από τον Πάουλο Μπέντο η αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη στον Ναό. Ο Καπίνο παίρνει τη θέση του Λεάλι κάτω από τα γκολπόστ.