Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ole: «O Oλυμπιακός έσβησε το όνειρο του Μαρτίνεζ»

Ole: «O Oλυμπιακός έσβησε το όνειρο του Μαρτίνεζ»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 20:50

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή, Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, μπορεί να επέστρεψε στις επάλξεις για την Άστον Βίλα, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Άγγλους, προκειμένου να αποφύγουν την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και να οδηγηθούν στον αποκλεισμό, στη φάση των ημιτελικών

Μάλιστα, η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, η «Ole» έγραψε:

«Tο όνειρο του Ντιμπού Μαρτίνεθ και της Άστον Βίλα στο Conference League έφτασε στο τέλος της αυτή την Πέμπτη. Παρά την επιστροφή του Αργεντινού τερματοφύλακα, που απουσίαζε στα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, η αγγλική ομάδα έπεσε ξανά (2-0) από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε στα ημιτελικά με συνολικό αποτέλεσμα 6-2 . Η ελληνική ομάδα, της οποίας βασικός ήταν ο Αργεντινός Σαντιάγο Έσε , θα πάει για τον πρώτο της διεθνή τίτλο κόντρα στη Φιορεντίνα, η οποία την Τετάρτη είχε αφήσει εκτός έδρας την Μπριζ του Βελγίου».

Συνέχισε λέγοντας το δημοσίευμα: «Όπως συνέβη στο πρώτο παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει θέση στον αγώνα. Μετά από 10 λεπτά πλήρωσε για μια πολύ κακή αμυντική ενέργεια και έχανε ήδη 1-0 με ένα γκολ από τον Ελ Κααμπί, το απίστευτο του σε αυτά τα ημιτελικά: σκόραρε τρία γκολ στην Αγγλία και κάρφωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του για εκδίκηση».

Διαβάστε επίσης