Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία (vid)

Το πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία (vid)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 11:15

Οργια έκανε ο Σταύρος Μάνταλος στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ρέφερι από την Καβάλα έκανε τα πάντα για να κερδίσει η ΑΕΚ και μεταξύ άλλων έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι του Λαμπρόπουλου πάνω στον Μποτία.

Στο 50’ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τράβηξε από τη φανέλα τον Ισπανό αμυντικό και τον έριξε στο έδαφος. Ηταν μια πεντακάθαρη φάση πέναλτι, στην οποία ο Μάνταλος θα έπρεπε αμέσως να δείξει την άσπρη βούλα. Ο Μάνταλος «έπνιξε» ένα πεντακάθαρο πέναλτι και ευνόησε σκανδαλωδώς την ΑΕΚ.

Μια πεντακάθαρη φάση, για την οποία πάντως δεν βλέπουμε να γράφουν τίποτα οι… αντικειμενικοί, που από ότι φαίνεται έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Ο κόσμος ευτυχώς τους έχει πάρει χαμπάρι και έχει καταλάβει τα παιχνιδάκια που παίζουν…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Και το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Αστεία πράγματα...

Αστεία πράγματα...

Γελάει με τα χάλια τους η μισή Ελλάδα σήμερα. Η άλλη μισή γελάει κι αυτή, αλλά επειδή έχασε ο Ολυμπιακός.

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

Μαντάρα.. τα έχει κάνει ο Μάνταλος στο ΟΑΚΑ, ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει η ΑΕΚ.-Δεν έδωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι υπέρ του Μποτία σε τράβηγμα του Λαμπρόπουλου, ενώ επίσης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Σιμόες για χτύπημα εκτός φάσης στον Φορτούνη.-Ανύπαρκτη η δεύτερη κίτιρνη στον Μποτία.

Η Άδανα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Οσμανλί

Η Άδανα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Οσμανλί

Με 5-1 κέρδισε εκτός έδρας την Αδανασπόρ η Οσμανλισπόρ για το τουρκικό πρωτάθλημα και πριν την έναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευχήθηκαν στους «Οθωμανούς» καλή επιτυχία στο Europa League.

Τους... χόρεψε ο Μήτρογλου (vid)

Τους... χόρεψε ο Μήτρογλου (vid)

Την Μπράγκα αντιμετώπισε την Κυριακή για το πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπενφίκα και το ματς κρίθηκε από μια απίστευτη ενέργεια και γκολάρα του παίκτη.