Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστεία πράγματα...

Αστεία πράγματα...
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 12:23

Στήθηκε ακόμα ένα μπλόκο στον Ολυμπιακό, τούτη τη φορά στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να το διασπάσουν και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0 από το φαρδογκόλ του Αϊντάρεβιτς. Τύχη και διαιτησία καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με έναν Ολυμπιακό που δεν ήταν καλός, δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει κάτι καλό από το ΟΑΚΑ.

Γελάει η μισή Ελλάδα σήμερα με τα χάλια τους και η άλλη μισή γελάει που έχασε ο Ολυμπιακός. Βέβαια, μην περιμένετε τίποτα «Δίκες» από τους δικομανείς για το πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στον Μποτία, ούτε για το οφσάιντ στο τετ-α-τετ της ΑΕΚ.

Με χειρουργική ακρίβεια έχασε χθες ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ με 1-0, με τον Σταύρο Μάνταλο να κάνει... παπάδες στο γήπεδο. Αν είχε τη δυνατότητα να τους εμφανίσει στο γήπεδο, θα τους έφερνε κι αυτούς.

Διαβάστε επίσης

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

Μαντάρα.. τα έχει κάνει ο Μάνταλος στο ΟΑΚΑ, ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει η ΑΕΚ.-Δεν έδωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι υπέρ του Μποτία σε τράβηγμα του Λαμπρόπουλου, ενώ επίσης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Σιμόες για χτύπημα εκτός φάσης στον Φορτούνη.-Ανύπαρκτη η δεύτερη κίτιρνη στον Μποτία.

Υπάρχει και το Κύπελλο

Υπάρχει και το Κύπελλο

Μακάρι να τα φέρει έτσι η τύχη, ώστε να κληρωθούμε μαζί στο Κύπελλο. Εκεί να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

Η Άδανα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Οσμανλί

Η Άδανα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Οσμανλί

Με 5-1 κέρδισε εκτός έδρας την Αδανασπόρ η Οσμανλισπόρ για το τουρκικό πρωτάθλημα και πριν την έναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευχήθηκαν στους «Οθωμανούς» καλή επιτυχία στο Europa League.