Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 08:26

Χθες διεξήχθη ακόμα ένα... έργο που επαναλήφθηκε. Όπως πέρυσι στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 1-0 με εννέα παίκτες, φέτος έχασε με το ίδιο σκορ, αλλά με δέκα. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περάσει από το ΟΑΚΑ και με την αποβολή του Μποτία και ένα τυχερό φάουλ του Αϊντάρεβιτς, έχασε.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τους βάζει τριάρες και τεσσάρες κι εκείνοι με τη βοήθεια του ρέφερι, κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν. Κατάφωρη αδικία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι, πάντως, εξακολουθούν να είναι πρώτοι και με διαφορά.

Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν τέτοια σφαγιαστική διαιτησία κατά του Ολυμπιακού και φυσικά ο Μάνταλος έκανε ό,τι μπορούσε για να δει τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0.

Όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

«Ανέβηκε» ο Πορτογάλος

«Ανέβηκε» ο Πορτογάλος

Παρά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, ο Πάουλο Μπέντο πήρε κι άλλους πόντους και μπήκε στην πρώτη 100άδα της λίστας με τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως.

«Καρμανιόλα» ο Ακρίβος

«Καρμανιόλα» ο Ακρίβος

Ο βοηθός του Μάνταλου έκανε τα στραβά μάτια σε πεντακάθαρη φάση οφσάιντ και ευνόησε σκανδαλωδώς την ΑΕΚ.

Πρόβλημα με Ντα Κόστα

Πρόβλημα με Ντα Κόστα

Ο Μαροκινός στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την ΑΕΚ αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.