Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει και το Κύπελλο

Υπάρχει και το Κύπελλο
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 12:54


Ο αέρας που έχουν πάρει εκεί στην ΑΕΚ είναι πάρα πολύς μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχασε με 1-0 από το γκολ φάουλ του Αϊντάρεβιτς, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Μανουέλ ντα Κόστα και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λεάλι.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε έως το τέλος της αναμέτρησης και οι ΑΕΚτζήδες πανηγυρίζουν μια νίκη που τους έφερε στους... 18 πόντους απόσταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος ενόψει πλέι οφ.

Και λένε επίσης πως στόχος τους είναι και το Κύπελλο Ελλάδας. Μακάρι λοιπόν να τα φέρει έτσι η τύχη και να κληρωθούμε μαζί στα προημιτελικά. Εκεί να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Γιατί έχουν φουσκώσει πολύ τα μυαλά σας από χθες.

Διαβάστε επίσης

Σφαγή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Σφαγή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν με 1-0 από την ΑΕΚ, η οποία είχε τις ευλογίες του Μάνταλου και των βοηθών του, αλλά και τη βοήθεια της τύχης. Ο ρέφερι από την Καβάλα έσφαξε τους «ερυθρόλευκους» και έκανε τα πάντα για πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Μασκέ... πάρτι στο ΟΑΚΑ

Μασκέ... πάρτι στο ΟΑΚΑ

Δεν είναι ανάγκη να πάτε στην Πάτρα, στο Μοσχάτο ή στην Ξάνθη. Μια βόλτα από το ΟΑΚΑ χθες, αρκούσε!

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

«Χειρουργείο» ο Μάνταλος

Μαντάρα.. τα έχει κάνει ο Μάνταλος στο ΟΑΚΑ, ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει η ΑΕΚ.-Δεν έδωσε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι υπέρ του Μποτία σε τράβηγμα του Λαμπρόπουλου, ενώ επίσης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Σιμόες για χτύπημα εκτός φάσης στον Φορτούνη.-Ανύπαρκτη η δεύτερη κίτιρνη στον Μποτία.

Αστεία πράγματα...

Αστεία πράγματα...

Γελάει με τα χάλια τους η μισή Ελλάδα σήμερα. Η άλλη μισή γελάει κι αυτή, αλλά επειδή έχασε ο Ολυμπιακός.