Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στημένο σκηνικό

Στημένο σκηνικό
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 17:48

Στημένο σκηνικό λίγο πριν την απολογία του Ολυμπιακού, καθώς γίνεται ό,τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Καθώς δεν έπρεπε να είναι εκεί ο βοηθός παρατηρητή, Περικλής Λασκαράκης, αλλά ούτε και οι Δημητριάδης, Λυσσάνδρου. Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε τη... βοήθεια της ΑΕΚ για να υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ, όμως, δεν έχει έννομο συμφέρον, ενώ δεν προβλέπεται να υπάρχει αντίδικος βάση του φύλλου αγώνα, καθώς και της εκθέσεως του παρατηρητή. Επίσης, δεν έχει καμία μα καμία αρμοδιότητα ο Λασκαράκης, πολύ απλά διότι είναι βοηθός παρατηρητή και όχι παρατηρητής.

Πρόκειται για ένα στημένο σκηνικό και η απολογία του Ολυμπιακού θα πρέπει να γίνει βάση του φύλλου αγώνα και της έκθεσης του παρατηρητή. Και όχι αυτά που γίνονται τώρα, με παρέμβαση του ΠΑΟΚ και... βοηθό την ΑΕΚ.

Έτσι γίνονταν τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια τέτοιες απολογίες.

Από πλευράς Ολυμπιακού, εκεί είναι οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Βρέντζος, Καραπαπάς και Παναγόπουλος, με τον Θεοδωρίδη να λέει στον Δημητριάδη, «θα σε κάνω ρόμπα. Τι ήρθες να κάνεις; Ξέχασες τους διαιτητές;», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του πει πως κάτι... συνέβη στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

Κάλεσμα από τους συνδέσμους της επαρχίας της Θύρας 7 που καλούν όλο τον κόσμο στον Ναό την Κυριακή να δώσουν βροντερό «παρών» για να πάρει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.