Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Συμπληρωματική έκθεση για να βγάλουν… λάδι (και) τον ΠΑΟΚ!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Συμπληρωματική έκθεση για να βγάλουν… λάδι (και) τον ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 - 18:43

Αν και τίποτα δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, πλέον, σε μια χώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός υπερασπίζεται από το βήμα της Βουλής τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ιβάν Σαββίδη, αυτό που σκαρφίστηκαν τούτη τη φορά ξεπερνά κάθε… φαντασία! Ως γνωστόν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη στον ΠΑΟΚ για εκτεταμένα επεισόδια, στον τελικό – ντροπή με την ΑΕΚ, στον Βόλο.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως διαβάσατε νωρίτερα, κινδυνεύουν με αφαίρεση μέχρι και 6 βαθμών (το -3 είναι σίγουρο), καθώς στην έκθεση του παρατηρητή, Νίκου Βακάλη, αναφερόταν εισβολή των οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκή με την ΕΛ.ΑΣ. στις 20:44, δηλαδή 16 λεπτά πριν από τη σέντρα. Τι συνέβη, λοιπόν, και πάει να βγει… λάδι η ομάδα του Σαββίδη;

Ως εκ θαύματος, συντάχθηκε συμπληρωματική έκθεση από τον ίδιο παρατηρητή και πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου, ο οποίος υποστηρίζει σε αυτή ότι έκανε λάθος και πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έλαβε χώρα στις 20:44, αλλά νωρίτερα (18:20). Κι αυτό για να ισχυριστεί το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ότι εκείνη την ώρα η αποστολή δεν είχε φτάσει ακόμη στο γήπεδο, επομένως θα προτάξουν ως επιχείρημα η ομάδα δεν έχει ευθύνη! Ο Βακάλης, μάλιστα, αναφέρει ότι στις 20:44 υπήρξε ένταση στη 117 Θύρα, μεταξύ των οπαδών του «Δικεφάλου» και της ΕΛ. ΑΣ, ωστόσο αυτή δεν διήρκησε πολύ. Ουσιαστικά, δηλαδή, υποβαθμίζει το γεγονός, καθώς σε σχέση με την αρχική του έκθεση «αποκρύπτει» την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Παρότι ολόκληρη η Ελλάδα είδε όσα συνέβησαν, συνεχίζουν να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου και ο στόχος είναι κάτι περισσότερο από προφανής: να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και να του επιβληθεί μόνο τιμωρία έδρας!

Το μεγάλο ερώτημα είναι φυσικά το εξής: Γιατί ο Βακάλης «θυμήθηκε» να στείλει συμπληρωματική έκθεση με τόσες ημέρες καθυστέρηση; Ηδη, μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος έχει βγάλει... λάδι την ΑΕΚ, καθώς δεν αναφέρεται σε εισβολή οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο και επεισόδια με την Αστυνομία. Επεισόδια που κατέγραψαν τα ΜΜΕ, τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης...

Διαβάστε επίσης

Ε, όχι και ο πέτσινος…

Ε, όχι και ο πέτσινος…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τις... πέτσινες εξαγγελίες, την πέτσινη ιδεολογία και καλά αριστερή, τις πέτσινες υποσχέσεις και τα πέτσινα δημοψηφίσματα

Απειλείται με -6 ο ΠΑΟΚ!

Απειλείται με -6 ο ΠΑΟΚ!

Καταπέλτης ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τους Θεσσαλονικείς που κινδυνεύουν με πολύ βαριά ποινή.-Με τιμωρία της έδρας απειλείται μόνο η ΑΕΚ.

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό»

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε σε ραδιόφωνο των Τρικάλων και τόνισε ότι νιώθει πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, δήλωσε χαρούμενος που κατέκτησε τον τίτλο και ευχήθηκε η μπασκετική ομάδα να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό!