Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απειλείται με -6 ο ΠΑΟΚ!

Απειλείται με -6 ο ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 - 17:56

Δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά τα αίσχη που έλαβαν χώρα στον τελικό-ντροπή του ελληνικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς για να ασκηθεί η δίωξη βασίστηκε στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα.

Στην έκθεση αυτή καταγράφεται μόνο είσοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και όχι της ΑΕΚ, οι οποίοι επίσης είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου…

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών και αν θεωρηθεί υπότροπος για τα περσινά επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακός με αφαίρεση ακόμη 3 βαθμών, δηλαδή συνολικά -6 β.! Επίσης, κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων των Θυρών για 4 και περισσότερες αγωνιστικές, καθώς και με βαρύ πρόστιμο.

Αντίθετα, η ΑΕΚ απειλείται μόνο με τιμωρία της έδρας της…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Ε, όχι και ο πέτσινος…

Ε, όχι και ο πέτσινος…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τις... πέτσινες εξαγγελίες, την πέτσινη ιδεολογία και καλά αριστερή, τις πέτσινες υποσχέσεις και τα πέτσινα δημοψηφίσματα

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό»

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε σε ραδιόφωνο των Τρικάλων και τόνισε ότι νιώθει πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, δήλωσε χαρούμενος που κατέκτησε τον τίτλο και ευχήθηκε η μπασκετική ομάδα να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό!

Τα μεγάλα κέρδη της κόκκινης βιτρίνας

Τα μεγάλα κέρδη της κόκκινης βιτρίνας

Τι προσδοκά ο Ολυμπιακός από Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Σιόβα και Μαρτίνες. Ενα ποσό που θα αγγίξει τα 11 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να κερδίσει ο Θρύλος απ’ αυτούς τους τέσσερις παίκτες