Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει πολύ τον Ντεφούρ

Θέλει πολύ τον Ντεφούρ
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 - 09:25

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος ψάχνει για ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θα ανακοινώσουν την πρόσληψη του Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού 5 μεταγραφές 11αδας!

Έναν από τους παίκτες που θέλει να φέρει στον Θρύλο είναι ο Στίβεν Ντεφούρ! Ο Αλβανός τεχνικός θέλει πολύ τον σπουδαίο Βέλγο διεθνή και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα παλέψει για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. 45χρονος προπονητής πίνει... νερό στο όνομά του 29χρονου και θεωρεί ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης στη μεσαία γραμμή του Θρύλου!

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλο το ρεπορτάζ για τον Βέλγο χαφ!

Διαβάστε επίσης

Σήμερα η ανακοίνωση

Σήμερα η ανακοίνωση

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», εντός της ημέρας οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν την πρόσληψη του Μπεσνίκ Χάσι.

«Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, με… τιτίβισμά του στο twitter ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Μπεσνίκ Χάσι σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό – Ο Αλβανός προπονητής έχει ζητήσει 5 μεταγραφές 11αδας και θα τις έχει!