Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω στον Ολυμπιακό» (pics+vid)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω στον Ολυμπιακό» (pics+vid)
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 - 18:02

Τη χαρά του που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός στράικερ της Φενέρ, τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον ετοιμάζεται για τα επόμενα, που είναι τα ιατρικά τεστ και η ανακοίνωσή του από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, έκανε και μερικές δηλώσεις ο Νιγηριανός κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Πόλης, εκεί όπου τον περίμεναν Τούρκοι ρεπόρτερ και τον ρώτησαν να τους πει κάποια πράγματα.

Με τον Εμενίκε να λέει μεταξύ άλλων. «Είμαι ενθουσιασμένος που πήρα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», ήταν τα λόγια του στράικερ, ο οποίος περιμένει τα τελευταία στάδια της μεταγραφής του.

Όσον αφορά στην ομάδα που αφήνει, είπε. «Πήρα εμπειρίες από τη Φενέρ. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας και σκόραρα πολλά γκολ. Κέρδισα το Σούπερ Καπ και έπαιξα πολλά χρόνια μπάλα στην Τουρκία. Είναι σαν στο σπίτι μου. Ήμουν παιδί όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά το 2009. Αυτό το μέρος είναι σαν το σπίτι μου. Πάντα θα είμαι εδώ».

Δείτε το βίντεο από την αναχώρησή του, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό ο Καρσελά»!

«Στον Ολυμπιακό ο Καρσελά»!

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον ποδοσφαιριστή και τη Γρανάδα. «Η μεταγραφή βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει τελειώσει», λένε στον Ολυμπιακό