Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοινώνεται ο Εμενίκε

Ανακοινώνεται ο Εμενίκε
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 - 21:15

Ο Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (04/07) στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο οι φίλαθλοι του Θρύλου, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, καθώς ο Νιγηριανός άσος, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την Τετάρτη (05/07) και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Και αυτό γιατί πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες μικρές λεπτομέριες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Να θυμίσουμε ότι το ποσό της μεταγραφής του αναμένεται να αγγίξει τα 2-2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μιλάμε για συμβόλαιο 2+1 ή 3+1 ετών.

Ο Εμενίκε, ήταν στη μεταγραφική λίστα του Μπέσνικ Χάσι εδώ και αρκετό καιρό, και ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει και να προσθέσει στη φαρέτρα του έναν σούπερ επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

«Δεν έχει κλείσει ακόμα ο Καρσελά»

«Δεν έχει κλείσει ακόμα ο Καρσελά»

Παρά το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι θεωρούν «κλεισμένη» τη μεταγραφή του Μαροκινού εξτρέμ, από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι μια μεταγραφή τελειώνει όταν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

«Στον Ολυμπιακό ο Καρσελά»!

«Στον Ολυμπιακό ο Καρσελά»!

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον ποδοσφαιριστή και τη Γρανάδα. «Η μεταγραφή βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει τελειώσει», λένε στον Ολυμπιακό