Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η διάθεση για τους νέους κατόχους (pic)

Ξεκίνησε η διάθεση για τους νέους κατόχους (pic)
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 11:28

Από σήμερα, Δευτέρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε σχετικό μήνυμα στα social media, με το οποίο γνωστοποιεί πως η διάθεση άρχισε, ενώ υπάρχει και το τηλέφωνο επικοινωνίας για να μαθαίνετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει πάνω από 10 χιλιάδες διαρκείας στους παλαιούς κατόχους και πλέον οι νέοι, έχουν τη δυνατότητα από σήμερα να πάρουν τη δική τους κάρτα. Η διάθεση ξεκίνησε και πάμε όλοι μαζί να πάρουμε το διαρκείας μας και να καταρρίψουμε την προηγούμενη επίδοση και να κάνουμε νέο ρεκόρ.

Χαμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θέλουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Ναό, θέλουν να βλέπουν την ομαδάρα τους να διαπρέπει και είναι έτοιμοι να τα εξαφανίσουν όλα τα διαρκείας που τους αναλογούν. Μεγάλη η δίψα των ΓΑΥΡΩΝ, που θα δουν και σε λίγες ημέρες την ομάδα τους στον Ναό στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς, ακραίος της Παρτιζάν, ανέφερε πως υπάρχει ένα κλίμα πως η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί επί της Μπούντουτσνοστ.

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»

Από τον Ολυμπιακό ενημερώνουν πως δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για μετακίνηση οπαδών στα ματς με την Παρτιζάν (αν προκριθεί). Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι εκείνη που θα αποφασίσει.