Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρομαό και Σιώπης

Ρομαό και Σιώπης
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 16:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Ο Ρομαό στον Θρύλο είναι σαν νέα μεταγραφή. Ο ξεχασμένος πέρσι ποδοσφαιριστής δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι φέτος θα είναι η χρονιά του, παίκτης με άπειρες συμμετοχές στο Σαμπιονά έδειξε στο τέλος της χρονιάς πως δεν μασάει ούτε μένει από δυνάμεις, όταν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού κλάταραν αυτός έπαιζε και για αυτούς. Παίκτης που με την ηρεμία, τη γρήγορη αντίληψη, τις καλές τοποθετήσεις δίνει ψυχολογία στους συμπαίκτες του ό,τι και λάθος να κάνουν είναι εκεί για να τους καλύψει.

Ο Χάσι έχει διακρίνει τα στοιχεία εκείνα που τον έχουν κάνει αναντικατάστατο στην ενδεκάδα χρησιμοποιώντας τον μάλιστα και σαν στόπερ, τον πιστεύει πολύ και του το δείχνει ξέροντας μάλιστα ότι μπροστά από αυτόν βρίσκονται τρία δημιουργικά χαφ όπως ο Οφόε, ο Φορτούνης και ο Μάριν και δεν θα χρειάζεται να κάνει το κάτι παραπάνω στη δημιουργία της ομάδας. Από την άλλη μεριά θα έχει το κεφάλι του ήσυχο ανασταλτικά. Μάλλον θα του δώσει τη φανέλα του βασικού για το σπίτι του.

Ενας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που δείχνει να κάνει τα θέλω του προπονητή μέσα στο γήπεδο είναι ο Μανώλης Σιώπης. Ενα ασταμάτητο τρεχαντήρι στη μεσαία γραμμή που κάνει τα αντίπαλα χαφ να πονοκεφαλιάζουν με το πρέσινγκ, τις τοποθετήσεις του, αλλά και τις βοήθειες. Ο Σιώπης, που προέρχεται από τα σπλάχνα του Θρύλου, κερδίζει με το σπαθί του τη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο, αλλά που αυτός τους ανάγκασε να αλλάξουν πλώρη. Και πώς να μη γίνει αυτό, όταν ο Σιώπης χρησιμοποιείται νομίζεις ότι είναι παντού σε όλους τους χώρους, με πάθος, αλλά και πνευμόνια.

ΥΓ.: Ρε μπαγλαμάδες, κάντε καμιά μεταγραφή γιατί τον χειμώνα θα έχουμε πάλι τα ίδια, με πορδές δεν βάφονται αυγά που έλεγε η σοφή γιαγιά μου, και όχι τίποτα άλλο έχετε και όλα τα κονέ τώρα, ομοσπονδίες, υπουργεία, διαιτησίες, ό,τι γουστάρετε. Πού θα τα ρίξετε φέτος, στις υπερατλαντικές δυνάμεις, στο Ανώτατο δικαστήριο της Χάγης ή στον ΟΗΕ;

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 18/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκη… παράνοια! (pics+vid)

Ερυθρόλευκη… παράνοια! (pics+vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ για μια ακόμα ημέρα σχημάτισαν ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να αγοράσουν διαρκείας και να κλείσουν θέση στον Ναό ενόψει της νέας σεζόν!

Παρέμεινε η ποινή στον Μοντέστο

Παρέμεινε η ποινή στον Μοντέστο

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου είχε προσφύγει ίδιος, η προσφυγή του Φρανσουά Μοντέστο και έτσι παρέμεινε η ποινή της απαγόρευσης εισόδου τεσσάρων μηνών στους αγωνιστικούς χώρους.

Του έχει βάλει δύσκολα ο Πάρντο

Του έχει βάλει δύσκολα ο Πάρντο

Αρκετά είναι τα διλήμματα που έχει ο Μπέσνικ Χάσι και ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Κολομβιανό, που ήταν απλά άλλος... παίκτης στην προετοιμασία - Ο «ΓΑΥΡΟΣ», γράφει...