Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του έχει βάλει δύσκολα ο Πάρντο

Του έχει βάλει δύσκολα ο Πάρντο
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 16:23

Όπως έχει γράψει πολλάκις ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Φελίπε Πάρντο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της προετοιμασίας. Στο Βέλγιο ο Κολομβιανός άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μπέσνικ Χάσι. Με τον Αλβανό τεχνικό να έχει δίλημμα σχετικά με το τι θα γίνει.

Έτσι αδυνατισμένος και «διψασμένος» που επέστρεψε ο Κολομβιανός παίκτης, ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλός και χωρίς καμία υπερβολή. Όπως γράφει, μάλιστα, στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», έχει βάλει δύσκολα στον κόουτς. Καθώς σκέφτεται πλέον αν θα τον ξεκινήσει βασικό.

Θα γίνουν και οι δοκιμές αύριο στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά θα έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσουμε τα πλάνα του Χάσι και αν θα είναι δηλαδή σε θέση να δείξει πως μπορεί να υπολογίζει ακόμα περισσότερο τον Κολομβιανό ακραίο.

Διαβάστε επίσης

Ρομαό και Σιώπης

Ρομαό και Σιώπης

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τα εργαλεία του Χάσι στη μεσαία γραμμή

Ερυθρόλευκη… παράνοια! (pics+vid)

Ερυθρόλευκη… παράνοια! (pics+vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ για μια ακόμα ημέρα σχημάτισαν ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να αγοράσουν διαρκείας και να κλείσουν θέση στον Ναό ενόψει της νέας σεζόν!

Έκανε τη... Σούμα η Παρτιζάν

Έκανε τη... Σούμα η Παρτιζάν

Η Παρτιζάν τελικά πήρε τον παίκτη από τη Γουϊνέα, μετά από σκληρή μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.