Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 10:51

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Ριέκα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να δέχεται μια ταπεινωτική ήττα.

Το συγκρότημα τους Ματίας Κεκ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0, με τον Σλοβένο προπονητή της κροατικής ομάδας να εμφανίζεται προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του και ανήσυχος ενόψει των παιχνιδιών με τον Θρύλο.

«Θέλω να συγχαρώ τη Ντιναμό για τη δίκαιη επικράτηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε ούτε αποφασιστικά, ούτε και επιθετικά και ο αντίπαλος, έχοντας μεγάλη ποιότητα, επικράτησε στο παιχνίδι. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε ξανά επιθετικότητα και ταχύτητα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα και στην δουλειά μας. Έχουμε μπροστά μας ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πρωτάθλημα να μας περιμένει.

Είναι ένα απαιτητικό διάστημα, αλλά έχουμε παίκτες. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι θέλουμε τώρα να είμαστε όλοι μαζί και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως Ριέκα. Δεν το λέω έτσι. Το αποτέλεσμα είναι δική μου ευθύνη. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε από την πλευρά μας, αλλά ανησυχώ γιατί έχουμε τόσο σεβασμό ή και φόβο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Νέα ήττα για τη Ριέκα (vid)

Νέα ήττα για τη Ριέκα (vid)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του Champions League ηττήθηκε με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκερμπ παρουσιάζοντας κακή εικόνα στο παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Μια γροθιά κόσμος και ομάδα!

Μια γροθιά κόσμος και ομάδα!

Ενωμένος ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην Ριέκα – «Καμίνι» ο Ναός, αποφασισμένοι οι παίκτες.