Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα και τα μάτια μας!

Το πρωτάθλημα και τα μάτια μας!
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:16

Ο Μπέσνικ Χάσι μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μάθουν πολλά από αυτό το παιχνίδι και να βελτιωθούν ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τους Πορτογάλους και να αντιδράσουν δυναμικά με συνεχόμενες νίκες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας το Σάββατο θα υποδεχθούν στον Ναό τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει πάση θυσία να πάρουν το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αλλωστε, ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Θρύλου είναι η κατάκτηση του τίτλου! Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να τα δώσουν όλα, προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Ενα πρωτάθλημα που θα πονέσει πολύ τους εχθρούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τον σταματήσουν! Ολοι βλέπουμε τι κάνουν φέτος οι… εξυγιαντές, προκειμένου να κλέψουν το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να κάνουν άλλα «δώρα», όπως αυτό την προηγούμενη αγωνιστική στην Ξάνθη, όπου έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να γυρίσει το διακόπτη, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον οποίο πρέπει να βάλει πολλά γκολ για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς του!

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης

«Δεν μας βγήκε τίποτα»

«Δεν μας βγήκε τίποτα»

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με την Σπόρτινγκ – Μόνο ο Πάρντο γλίτωσε από τις παρατηρήσεις – Ολο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ και να επικεντρωθεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

«Οδηγός» το Β' ημίχρονο

«Οδηγός» το Β' ημίχρονο

Έπαιξε πιο ορθολογικά στο δεύτερο μέρος, ο Χάσι κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και έτσι θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια. Ακολουθώντας τα... βήματα του Β' 45λεπτου του αγώνα με τη Σπόρτινγκ.