Ντουντούκα
Πρώτα Λουκέρνη και μετά πλέι οφ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έπεσαν οι μάσκες για την... εξυγίανση που κάνουν

Έπεσαν οι μάσκες για την... εξυγίανση που κάνουν
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 09:15

Γελάνε και τα τσιμέντα! Κατά σύμπτωση η διοίκηση Γραμμένου, η οποία ως γνωστόν εξελέγη στη διοίκηση της ΕΠΟ με τη στήριξη των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προχώρησε στην πρόσληψη των Αλέξη Δέδε, Νίκου Μπάρτζη, Ζήση Βρύζα και Ιάκωβου Φιλιππούση. Αραγε είναι τυχαίο ότι οι προαναφερόμενοι είχαν τοποθετηθεί από την FIFA στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή; Ετσι δεν... προδίδουν ότι τελικά όχι μόνο δεν τους έβαλε η FIFA αλλά και τι είδους... εξυγίανση έκαναν; Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, ενώ πρόκειται για προσλήψεις που είχαν διαρρεύσει πριν ακόμη γίνουν εκλογές για να βγει ο Γραμμένος!

Ο Αλέξης Δέδες, μετά από 2-3 προσωρινές παρατάσεις της σύμβασης του, παραμένει Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, όπου "μετακόμισε" από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος εισηγήθηκε την οριστική παραμονή του κατόπιν επιθυμίας του Κοντονή.

Σημειώστε ότι από τους πρώτους είχαν στοχοποιήσει από το σύστημα της προπαγάνδας ήταν ο Παυσανίας Παπανικολάου, ο οποίος είναι ο πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ. Ουσιαστικά, επειδή ο Δρόσος σε κάποια κρατούσε αποστάσεις, ήταν ο παράγοντας που έτρεχε όλα τα θέματα της ομοσπονδίας μαζί με τον Αλέξη Δέδε. Με απόφαση της διοίκησης Γραμμένου προσελήφθη στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών.

Ο Ζήσης Βρύζας είχε αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων. Είχε διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΟΚ και παραμένει στην ΕΠΟ με την ίδια ιδιότητα.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης ήταν Διευθυντής του Γραφείου του Κοντονή, παραιτήθηκε και αρχικά παρουσιάστηκε ως Συμβούλος Διοίκησης και Επικοινωνίας που θα αναφέρεται σε FIFA-UEFA. Ομως, η Παγκόσμια Ομοσπονδίας δεν τον συμπεριέλαβε στο έγγραφό της αλλά μετά εστάλη νέο και έγινε γνωστό ότι θα έχει την ίδιότητα του παρατηρητή της ΠΔΕ/ΕΠΟ. Ο κ.Δρόσος και ο κ.Φιλιππούσης που διορίστηκαν από τον κ.Κοντονή υπάρχει περίπτωση να πάνε κόντρα στην Πολιτεία που τους διόρισε;», έχει αναρωτηθεί σε κάποια από τις καταγγελίες του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννης Δρόσος δεν προσλήφθηκε από τη διοίκηση Γραμμένου, αν και φέρεται να το ήθελε πολύ. Ισως, να φταίει ότι μιλάει ρωσικά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει απευθείας επικοινωνία με τον Σαββίδη. Βγαίνει και ένα συμπεράσμα αναφορικά με τις ισορροπίες μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην ΕΠΟ, υπέρ της δεύτερης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ για τις προσλήψεις:

Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως Διευθυντή Επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Πηγή: sfyrigmata

Διαβάστε επίσης

«Ενδιαφέρον για Χέντερσον» (vids)

«Ενδιαφέρον για Χέντερσον» (vids)

Όπως γράφεται στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Ντιν Χέντερσον, που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ολυμπιακός για Μπόρχα» (vids)

«Ολυμπιακός για Μπόρχα» (vids)

Όπως γράφει δημοσίευμα από τη Βραζιλία, ο Θρύλος έχει ανοικτές τις κεραίες του για τον Μιγκέλ Μπόρχα της Παλμέιρας.