Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγρήγορση για το Λεβαδειακό, στη συνέχεια η Σπόρτινγκ

Εγρήγορση για το Λεβαδειακό, στη συνέχεια η Σπόρτινγκ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 20:23

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, ολοκληρώνονται τις επόμενες ώρες, και μέσα στην εβδομάδα το Ρέντη, θα γεμίσει ξανά, μιας και οι διεθνείς θα επιστρέψουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος, μπαίνει ξανά στη χρονιά σε μια περίοδο όπου υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με την αρχή να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο (18/11, 19:30) κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια υπάρχει ο Ευρωπαϊκός «τελικός» κόντρα στη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα τέσσερις μέρες αργότερα.

Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, ζήτησε από τους παίκτες του, την μέγιστη εγρήγορση για το ματς με τους Βοιωτούς, μιας και το τρίποντο είναι απαραίτητο, στην προσπάθεια που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» ώστε να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σουπερλίγκας μόνο με νίκες και έτσι να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο έμπειρος κόουτς θέλει να δει και τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του, και να φτιάξει και την ψυχολογία τους, για να παιχτεί στη συνέχεια το τελευταίο χαρτί, αυτό που αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

Τα προβληματάκια πάντως δεν λείπουν από το Ρέντη, κατά το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Εμενίκε, δεν θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο, και πιθανόν να μην προλάβει ούτε το αεροπλάνο για την Πορτογαλία. Ο Νιγηριανός άσος το παλεύει ακόμα προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.

Ο Πάρντο από την άλλη, επιστρέφει από τις διεθνείς του υποχρεώσεις, παραμονές του αγώνα με τον Λεβαδειακό και μόλις με μια προπόνηση και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι καν στην αποστολή του Σαββάτου, ενώ ερωτηματικό είναι και ο Βούκοβιτς. Αντίθετα ο Ανσαριφάρντ αλλά και οι Έλληνες διεθνείς μπορούν να υπολογίζονται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο.

Βέβαια υπάρχει και το γεγονός της αγωνιστικής ανόδου του Τζούρτζεβιτς, ο οποίος θα δώσει και αυτός λύσεις στην επίθεση, όπως επίσης και του Καρσελά, ενώ ο Σεμπά αυτή τη στιγμή μοιάζει… ασυγκράτητος ώστε να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Μπεν θα χρειαστεί επίσης να πάρει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής ώστε να βρει τα πατήματά του και να δώσει και αυτός με τη σειρά του μια ακόμα λύση στα χέρια του Τάκη Λεμονή.

Διαβάστε επίσης

Απειλές σε κατοίκους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Απειλές σε κατοίκους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Πολύ σοβαρή καταγγελία ότι δέχτηκε απειλές από έναν άνδρα, ο οποίος χρησιμοποίησε προφανώς ψεύτικο όνομα κατέθεσε η Μαριλέα Ιατρίδου, η οποία είναι μία από τους 56 πολίτες που υπέβαλαν προσφυγή κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Πήρε πολύτιμο χρόνο ο Βούκοβιτς

Πήρε πολύτιμο χρόνο ο Βούκοβιτς

Τη Νότια Κορέα αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση η Σερβία, που έμεινε εν τέλει στο 1-1. Βασικός σε όλη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Γιάγκος Βούκοβιτς.