Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύμα και ο Καρσελά

Θύμα και ο Καρσελά
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 10:13

Ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού έπεσε θύμα διάρρηξης. Πρόκειται για τον Μεχντί Καρσελά, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου. Ο Μαροκινός επέστρεψε στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη μετά από προπόνηση και όταν μπήκε μέσα, διαπίστωσε πως κάποιος είχε το είχε παραβιάσει.

Οι Αρχές από τη μεριά τους διαπίστωσαν πως ένα παράθυρο είναι παραβιαστεί, με τους διαρρήκτες να παίρνουν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρά του. Αυτό βρέθηκε περίπου 400 μέτρα μακριά, ανοιγμένο και πεταμένο λίγο αργότερα.

Όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης στον Alpha, «έκλεψαν πολλά πράγματα. Η οικογένειά μου ήταν μέσα στο σπίτι και το έβαλε στα πόδια». Να σημειωθεί πως η σύζυγός του είδε τους διαρρήκτες και κάλεσε την Αστυνομία.

Θύματα διαρρηκτών από την ομάδα του Ολυμπιακού έχουν πέσει οι Εμενίκε, Ελαμπντελαουί, Οφόε, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο σπίτι του Προτό.

Διαβάστε επίσης

Αστράφτει ο Τσιμίκας!

Αστράφτει ο Τσιμίκας!

Συνεχώς βασικός με τη Βίλεμ, μονίμως ενδεκαδάτος και με την Εθνική Ελπίδων, όπου χθες έδωσε νέα ασίστ για το γκολ του Μανθάτη στο 1-1 με την Κροατία