Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοβλέπει Φορτούνη η Μπεσίκτας

Καλοβλέπει Φορτούνη η Μπεσίκτας
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 10:34

Τον Κώστα Φορτούνη έχουν στη λίστα τους στην Μπεσίκτας. Και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν, αν δεν ανανεώσει ο Ογκουζάν Οζιακούπ. Αυτό μεταδίδουν οι Τούρκοι συνάδελφοι, με την ιστοσελίδα ajansbesiktas.com να γράφει. «Αν φύγει ο Ογκουζάν, θα έρθει ο Φορτούνης. Αν το συμβόλαιο του Ογκουζάν, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, δεν ανανεωθεί, τότε θα έρθει ο Κώστας Φορτούνης», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Η διοίκηση της Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ογκουζάν Οζιακούπ, που επίκειται να υπογράψει τον Ιούνιο του 2018, σε περίπτωση που δεν δεχτεί την ανανέωση μετά τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν. Ο προπονητής Σενιόλ Γκιουνές είναι αντίθετος να φύγει ο παίκτης, αλλά αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο ιδανικός είναι ο Κώστας Φορτούνης».

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ, σημειώνει. «Ο πρόεδρος θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά. Ο πρόεδρος Φικρέτ Ορμάν, στενός φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ζητήσει στις αρχές της σεζόν τον παίκτη, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Ο Φορτούνης βρίσκεται στη λίστα της Μπεσίκτας εδώ και τέσσερα χρόνια και ο Γκιουνές απαίτησε, σε περίπτωση που φύγει ο Οζιακούπ, να έρθει ο Φορτούνης».

Διαβάστε επίσης

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Τους τσίτωσε ο Λεμονής

Σύμφωνα με τον σημερινό «ΓΑΥΡΟ», ο Τάκης Λεμονής τσίτωσε τους παίκτες του, τους έβαλε τις φωνές προκειμένου να μην είναι χαλαροί.

Θύμα και ο Καρσελά

Θύμα και ο Καρσελά

Μάστιγα τείνουν να γίνουν οι διαρρήξεις, καθώς ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού έπεσε θύμα.