Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποινή – χάδι στον Χιμένεθ!

ΞΕΦΤΙΛΑ: Ποινή – χάδι στον Χιμένεθ!
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 10:18

Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο! Μετά την ποινή – χάδι που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα επεισόδια και τα αίσχη των οπαδών της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχαμε μια ακόμα απόφαση – έκτρωμα για τη χειρονομία που έκανε ο Χιμένεθ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος στον αγώνα της Λεωφόρου δίδαξε… ήθος, υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού, τιμωρήθηκε μόνο με 15 ημέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Μια απόφαση, η οποία αναμφίβολα αποτελεί σκάνδαλο και προκαλεί για μια ακόμα φορά τη φίλαθλη κοινή γνώμη! Η κίνηση που έκανε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από προπονητή ελληνικής ομάδας και παρόλα αυτά τη γλίτωσε με μια ποινή που είναι για γέλια!

Η ελάχιστη ποινή που έπρεπε να επιβληθεί στον Χιμένεθ για τη χειρονομία του στην Λεωφόρο είναι 1 μήνας απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικού χώρους, γεγονός που αποδεικνύει ότι η σημερινή απόφαση αποτελεί σκάνδαλο!

Που είναι οι… ευαίσθητοι τώρα; Αυτή η τιμωρία τους ικανοποιεί; Πότε επιτελούς θα τιμωρηθούν παραδειγματικά; Απίστευτα πράγματα για μια ακόμα φορά στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL.

Καθώς επίσης: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 37482/22-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. JIMENEZ J. MANUEL α) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες»

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος, στηρίζει (pic)

Ο Θρύλος, στηρίζει (pic)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στη Γαλλία ο Μοντέστο

Στη Γαλλία ο Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο βρίσκεται στην πατρίδα του τις τελευταίες ημέρες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

«Αστείρευτη η δίψα για το 8ο σερί»

«Αστείρευτη η δίψα για το 8ο σερί»

Ο Τάκης Λεμονής έκανε ένα μίνι απολογισμό για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Θα πρέπει να έχουμε υπομονή κόντρα στην Κέρκυρα», ανέφερε για το ματς της Κυριακής.