Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος να σπάσει το μπλόκο!

Αποφασισμένος να σπάσει το μπλόκο!
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 11:49

Σε ρυθμούς Κέρκυρας κινείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Κυριακή θα αγωνιστεί στο «νησί των Φαιάκων», με μοναδικό του στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει πάση θυσία να φύγουν με το διπλό από το νησί του Ιονίου, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι. ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο και κρύβει πολλές παγίδες! Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Τάκη Λεμονή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι, όπου δήλωσε ότι περιμένει να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν πολλή υπομονή!

Οι παίκτες της Κέρκυρας, όπως και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό! Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ο Τάκης Λεμονής έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο προπονητής του Θρύλου προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τη μάχη στην Κέρκυρα και περιμένει από όσους αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να παραταχθούν με το μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να πάρουν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ! Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη!

Διαβάστε επίσης

Πιθανή η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα

Πιθανή η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα

Καθημερινή είναι η στήριξη που λαμβάνουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα, εκεί όπου δεν αποκλείεται σήμερα να βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών.