Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποψήφιος» ο Λυκογιάννης

«Υποψήφιος» ο Λυκογιάννης
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 12:54

Οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού έγιναν, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες. Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Καρσελά δεν υπολογίζονται, λογικά θα ακολουθήσουν και άλλοι, με τον Ολυμπιακό από τη μεριά του να αναζητάει άλλους παίκτες για να καλυφτούν τα κενά τα οποία έχουν αρχίσει να δημιουργούνται. Και για τη θέση του αριστερού μπακ, υπάρχει ένας υποψήφιος.

Πρόκειται για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, που στη Στουρμ Γκρατς κάνει καλή πορεία, έχει καλές εμφανίσεις και επιδόσεις και φαίνεται πως η περίπτωσή του εξετάζεται. Καθώς από τον Ολυμπιακό έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον Λεονάρντο Κούτρη, μόνο που θα αποτελέσει ρίσκο να στηριχτούν μόνο σε αυτόν.

Μεγάλη σεζόν είναι, πολλά τα παιχνίδια και ως εκ τούτου από την ομάδα θέλουν να έχουν, όπως σε κάθε θέση, έτσι και σε αυτή του αριστερού μπακ, δύο παίκτες. Έχει κερδίσει πόντους λοιπόν ο Λυκογιάννης, η περίπτωσή του εξετάζεται από τους Πειραιώτες και από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει.

Η υποψηφιότητά του είναι ισχυρή, το παιδί έχει βγει από «σπλάχνα» του Ολυμπιακού και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Το όνομά του έχει γραφτεί εκ νέου για την ομάδα του Θρύλου και φαίνεται πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν οι εξελίξεις για έναν παίκτη ο οποίος αναδείχτηκε από τον Θρύλο και τώρα διαπρέπει στην Αυστρία.

Διαβάστε επίσης

Βάζει… πέμπτη και παίρνει φόρα!

Βάζει… πέμπτη και παίρνει φόρα!

Το ρεκόρ του Ατρόμητου που πρέπει να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, ώστε να δείξει στους ανταγωνιστές του ότι πήρε φόρα και δεν σταματά με τίποτα.