Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψηλά στη λίστα του Αστέρα ο Μπεν

Ψηλά στη λίστα του Αστέρα ο Μπεν
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 10:42

Εδώ και αρκετό καιρό γράφεται σε μέσα της Σερβίας πως ο Μοχάμεντ Μπεν βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο τεχνικός των Σέρβων, δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά είναι πασιφανές πως ο Κομοριανός απασχολεί τους γείτονες.

Σύμφωνα λοιπόν με νέο ρεπορτάζ των Σέρβων δημοσιογράφων, ο Μπεν εξακολουθεί να είναι στη μεταγραφική λίστα της ομάδας. Είναι ψηλά σε αυτή, αλλά υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί φυσικά που εξετάζονται από τους γείτονες.

Το θέμα είναι πως η περίπτωσή του εξακολουθεί να συντηρείται από τους Σέρβους, οι οποίοι δείχνουν πως ο Μπεν είναι κοντά στον Αστέρα. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μιλόγεβιτς, αλλά πολύ περισσότερο στους οπαδούς του Αστέρα, που είδαν με πάρα πολύ καλό μάτι τα δύο του γκολ στο 3-1 του Ολυμπιακού μέσα στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣ από... Τρίτη

ΠΑΣ από... Τρίτη

Ρεπό είχαν χθες, αλλά έχουν και σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, που από την Τρίτη θα αρχίσουν να σκέφτονται τους Ηπειρώτες.

Η σύμπτωση και η στήριξη!

Η σύμπτωση και η στήριξη!

Το κεντρικό δίδυμο Σισέ-Ένγκελς που το πιστεύει ο Τάκης Λεμονής και με αυτό θα πορευτεί. Ποιος ο κοινός παρονομαστής των δύο νεαρών στόπερ και ποια η άποψη του κόουτς.

To «6 στα 6», ο Κέβιν και η ενίσχυση

To «6 στα 6», ο Κέβιν και η ενίσχυση

Η σημασία του αγώνα με τα Γιάννενα, οι θέσεις που πονάει η ομάδα, οι υποψήφιοι και τα δεδομένα για τον Μιραλάς. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγοροπουλος